Elan Schwartzenberg o vrea pe Mihaela Radulescu la Realitatea TV

Elan crede că dacă ar ajunge la o înţelegere cu Mihaela Rădulescu, fosta lui soţie, ca ea să realizeze o emisiune de duminică, în acest fel ar acoperi cheltuielile postului.
"Dacă aş convinge-o pe Răduleasca să îmi facă o emisiune duminica de la 3 la 6 eu mi-aş ţine toate cheltuielile postului. La 6 luni după divorţ, Mihaela şi-a dorit foarte mult să revină acasă. Prieteneşte i-am spus că din păcate nu mai pot reveni la statutul de soţ al ei. Ea a avut o rătăcire de câteva zile.", a spus Elan Schwartzenberg, la B1 TV.

I-a făcut cadou lui Turcescu "Despre lucrurile simple", cartea Mihaelei Rădulescu

Elan Schwartzenberg i-a făcut cadou lui Robert Turcescu cartea Mihaelei Rădulescu "Despre lucrurile simple" încercând să destindă puţin atmosfera şi a spus că dacă lui Turcescu îi place să citeze din fosta lui soţie acum are ocazia să o facă în fiecare seară.

Pepe si Oana Zavoranu au divortat!

Daca divortul sotilor Columbeanu este plin de controverse si are toate sansele sa se prelungeasca la nesfarsit, ruptura dintre Pepe si Oana Zavoranu se apropie de final.

Dupa ce au decis sa inchida procesul de la Judecatorie, Pepe si Oana Zavoranu s-au intalnit astazi in fata unui notar ca sa puna capat mariajului fara complicatii.

Skoda Rapid, competitor Logan?

Sunt mai multe surse care vorbesc despre un nou model Skoda Rapid, care urmează să concureze Dacia Logan fiind o mașină entry level. Skoda Rapid era unul din modelele clasice, care pe vremuri concura cu Dacia 1300. O reeditare a lui n-ar fi poate o idee rea. Rămâne de aflat prețul.

Skoda Rapid
Skoda Rapid, dacă se va numi aşa, urmează să fie cel mai ieftin model al cehilor. Poza cu modelul de test este irelevantă.

Promotor zice că Skoda Rapid va avea un gabarit apropiat de al defunctului Volkswagen Bora (versiunea sedan a lui Golf 4), urmând ca şi stilul să fie mai simplist.

Florin Melciu si-a lasat colega de partid gravida

O telenovela cu iz de scandal mostruos a izbucnit in interiorul Partidului National Liberal dupa ce unul dintre membrii marcanti ai formatiunii politice ar fi intretinut relatii sexuale cu o colega, pe care ar fi lasat-o gravida.

Cristina Malanca, o ialomiteanca in varsta de 28 de ani, a depus de curand o declaratie care a ajuns cu numar de inregistrare la sediul PNL. In respectiva "sesizare", Cristina, membra a filialei sectorului 2 Bucuresti, explica intr?un stil extrem de plastic cum a fost sedusa, "posedata" si apoi abandonata de Florin Melciu (29 de ani), un fost candidat la colegiul 6 din sectorul 2 al Capitalei, din partea liberalilor, pentru un loc la Camera Deputatilor. Sub pretextul unui scandal izbucnit in cadrul filialei de sector, Cristina Malanca a fost contactata de Melciu pe o retea de socializare, si acesta s-a angajat sa-i rezolve problema colegei, intrata in dizgratia sefilor ei.