Luminita aka Misu l-a pierdut definitiv pe Edward

In cel de-al cincilea episod Burlacul, ceremonia trandafirului le-a adus in pragul eliminarii pe Ana si Luminita. Edward a decis sa-i mai acorde o sansa Anei. Triste si bulversate, fetele isi iau adio de la Luminita. Decizia lui Edward a fost cu totul si cu totul neasteptata.

Ajuns in fata unui nou final de episod, Edward trebuie sa se confrunte cu un moment etrem de dificil pentru el. O noua inima franta va parasi in lacrimi lupta pentru cucerirea inimii celui mai ravnit Burlac al momentului.

Afland decizia lui Edward, Luminita aka Misu isi mascheaza cum nu se poate mai bine descumpanirea. Prezenta tonica pe tot parcursul emisiunii, frumoasa concurenta hotaraste sa-si faca iesirea din secna in acelasi registru. Doar zambetul o tradeaza insa, un zambet amar si dezamagit.

Plasa de stele Briana Caragea

Duminica, 29 mai, „Plasa de stele” va invita la o emisiune realizata intr-o abordare umoristica, alaturi de vedete mai putin fericite, prinse in capcana de campionul divertismentului, Dan Negru. Printesa Briana Caragea a avut parte de sperietura vietii, crezand ca a impins un om in ghearele unui tocator imens.